Troubadour 4 van het Abdijbos zorgde voor een uitstekende fokronde in 2017. Al zijn nakomelingen wisten wel eens kampioen te worden op een show.
Met als topprestaties. Model 15 van het Abdijbos Belgisch Kampioen oudste geitlammeren 2017. En Model 13 van het Abdijbos reserve kampioen oudste geitlammeren Nederlandse Nationale 2017. Als jeugdbok is Troubadour vertrokken naar een tuinfokker hier in de buurt.

Frits van de Wieringermeer wist ons al te bekoren in maart 2016. Deze koop was dan ook snel geklonken.
frits heeft jammer genoeg voor geen enkele vrouwelijk geslacht gezorgd. Zijn 2 zwarte zonen Troubadour 7 en 8 van het Abdijbos blijven in de fokkerij om zijn mooie bloedlijn verder te zetten.

Ursus 69 fan Old Huystra Zathe zorgde in 2016 voor een goede fokronde in het Abdijbos. Al zijn lammeren deden telkens mee vooraan in de rubrieken. Vooral zijn mannelijke nakomelingen de Troubadours deden het uitstekend. Ook via zijn zonen zullen zijn nakomelingen in Noord Nederland en België verder verspreid worden.

Bruno van het Averheino. Een bok die we voornamelijk kochten omwille van zijn prachtige voorhand en super mooie moeder. In 2015 werden bij ons de eerste lammeren van hem geboren. Tot op heden is het afwachten hoe deze lammeren zullen uitgroeien.
Bruno heeft ondertussen bewezen dat hij goed kan fokken de nationaal dagkampioen bokken 2016 Halvar van de Balkweit heeft hij als zoon.
Ook zijn dochters Heeckeren Moezel en Manoe van het Abdijbos doen het zeer goed op de shows.

Sunny Boy 3 van de Bad Boekelo.
Een bok met een leuk verhaal. We gingen hem gaan bekijken in maart 2013. Een rit van meer dan 4 uren kon ons niet tegenhouden om zijn fokkerij te gaan bekijken in het Noorden van Nederland. Deze beviel ons wel. De koop voor Sunny Boy 3 was dan ook snel rond dat jaar.
Wat ons enorm aansprak in deze bok was met name zijn hele mooie verhoudingen. Later in 2013 werden we reserve kampioen van België met Sunny Boy. Voor deze show stond hij nog net iets te zwaar in zijn lichaam. Daar was op de Bokkendag 2013 niets meer van te merken. Sunny Boy 3 showde als nooit tevoren. We wisten hem te kronen tot Nationaal Dagkampioen 2013. Sunny Boy 3 gaf ons in 2014 mooie lammeren. Waarvan Sexes van het Abdijbos en Flore van ' t Reigershof de fokkerij van hem kunnen verzekeren bij ons op stal.

Cody van de Wolfhaag kochten we ook wederom in het vroege voorjaar 2011. Heel dat jaar wist de familie Vaessen hem mooi voor te brengen op de shows. Met als toppunt Nationaal Dagkampioen boklammeren. Voor ons is Cody in de fokkerij een heel speciaal dier geweest. Het eerste fokjaar met hem fokte we Rilca van het Abdijbos. Deze wist vele kampioenschappen als jeugdgeit te bemachtigen. Ook het jaar daarna konden we profiteren van Cody zijn fokkerskracht. Model 3 van het Abdijbos wist ook als jeugdgeit vele prijzen naar huis mee te brengen. Van Cody van de Wolfhaag kunnen we zeggen dat hij in onze stal de bok was die de mooie jeugdgeitjes wist te fokken.
Ook zijn nazaten zijn verzekerd in onze fokkerij. Als jeugdbok werd hij verkocht aan Filip Bauwens van de stal de Meuleberghoeve waar Cody dan op latere leeftijd is overleden.

Pollux van het kastelendorp kwam uit de fokkerij van Bas Siemes. Pollux wist ons voornamelijk te bekoren voor zijn mooie voorhand en lange hals. Toen hij in ons bezit was is hij later dat jaar vertrokken naar de Wolfhaag om daar ook dekkingen te gaan verrichten. Bij ons op stal staat er nog 1 dochter van hem namelijk Model 5 van het Abdijbos. Deze weet tot op heden mooi mee te doen op de shows met nooit echt een uitschieter. Maar ze fokt wel uitstekend.

Heeckeren Caracas wist ons al vroeg in het jaar 2013 te bekoren. Met zijn aparte kleine verschijningen met de juiste verhoudingen wist hij ons te overhalen om met hem te gaan fokken. En niet zonder resultaat. Catwalk van het Abdijbos is een nakomeling van Caracas die we willen laten uitgroeien.

Arnout van de Corinahoeve. Gefokt door Jan Schutte wist ons in het verleden te bekoren door zijn mooi type en goede afstammeling.

Brenden van 't Reigershof is een rechtstreekse zoon van Arnout van de Corinahoeve. Kon in 2009 op de Belgische en Nederlandse Nationale 1A te lopen Brenden is al lammetje verhuurd naar Rik Bruggink waar hij mooie nakomelingen naliet. Ook Oscar Koppelman wist met Brenden een goede fokronde te doen. De moeder van Sunny Boy 3 van Bad Boekelo is een rechstreekse dochter van Brenden. Zo zien we ook Bij Sunny Boy 3 Brenden in de directe afstammeling verschijnen. Voor ons is Brenden een boklammetje geweest die relatief weinig dekkingen voor zijn rekening kreeg. Maar op latere generaties toch hier en daar terug opduikt in de afstammelingen.

Benjo van 't Reigershof zoon van Aron van de Wolfhaag. Wist in de stal van Bas Siemens goede nakomelingen achter te laten. Liona van het Kastelendorp zorgde de afgelopen jaren voor mooie successen in zijn stal. Liona haar zoon Moke van het Kasteldorp zagen we op de bokkendag 2014 Resrve kampioen jeugdbok worden. Benjo is een bok geweest die weinig kans kreeg in de fokkerijen. Maar van de enkele dekkingen die hij wist te strikken kon hij mooie nakomelingen achterlaten.